Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1051g303kcal10.5g48.3g3.2g18.9g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 75g275kcal7.9g56.2g0.8g4g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g300g1021kcal6g9g105.1g0g
Korppujauho 38g137kcal3.9g28.1g0.4g2g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.6g0.5g16.9g0g
Siirappi 105g317kcal0.1g77.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g4576kcal98g440g252.8g49.8g
Valittu annoskoko2484g2288kcal49g220g126.4g24.9g
Annoskoko puolitettuna1242g1144kcal24.5g110g63.2g12.5g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035