Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow1575g315kcal47.2g31.5g0g39.4g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä175g317kcal4.8g21g24.5g0g
Vuohenjuusto President350g903kcal66.5g1.8g70g0g
Valkoviini kuiva 350g240kcal1.1g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4970g4168kcal239.2g112.8g259g78.8g
Valittu annoskoko2485g2084kcal119.6g56.4g129.5g39.4g
Annoskoko puolitettuna1243g1042kcal59.8g28.2g64.8g19.7g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744