Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)899g971kcal206.8g0g16.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 28g247kcal0g0g27.9g0g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g799g2878kcal95.9g583.5g12g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)400g739kcal87.9g8g40g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g200g839kcal4g5.8g89.9g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g60g15kcal0.3g5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4976g11479kcal797.4g1219.2g372.2g0.4g
Valittu annoskoko2488g5740kcal398.7g609.6g186.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna1244g2870kcal199.4g304.8g93.1g0.1g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324560