Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g112g124kcal27g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Margariini 80% keskiarvo5.6g40kcal0g0g4.5g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g94g103kcal2.8g3g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g553kcal60.6g9.6g31.4g1.2g
Valittu annoskoko249g277kcal30.3g4.8g15.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna125g138kcal15.2g2.4g7.9g0.3g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486