Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali143g30kcal1.7g4.9g0.3g3g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g60g72kcal11.4g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki30g26kcal0.4g1.3g2.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g290kcal27.6g14.6g13.2g6.8g
Valittu annoskoko249g145kcal13.8g7.3g6.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna125g73kcal6.9g3.7g3.3g1.7g
Arvot/100g100g58kcal5.5g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935