Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala23g72kcal3.4g13.3g0.6g2.2g
Maitojuoma, profeel, valio75g15kcal2.5g1.3g0g1.1g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 23g10kcal2.2g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 23g31kcal2.8g0.1g2.2g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Ruokasuola jodioitu 1.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g94g61kcal10.3g3.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g525kcal42.4g49.4g17.4g6.6g
Valittu annoskoko249g263kcal21.2g24.7g8.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna125g131kcal10.6g12.4g4.4g1.7g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040