Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.8g0.1g0.6g
Bataatti, kuorittu 42g34kcal0.7g7.1g0g1.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 42g14kcal0.5g2.3g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%14g16kcal0.4g0.4g1.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana499g320kcal11.6g39.6g10.8g6.2g
Valittu annoskoko249g160kcal5.8g19.8g5.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna125g80kcal2.9g9.9g2.7g1.6g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902