Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 34g26kcal5.8g0g0.2g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g85g55kcal1.4g10.1g0g0g
Palsternakka 17g11kcal0.1g2g0.1g0.8g
Kalaliemikuutio 1.2g3.8kcal0.1g0.4g0.2g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g192kcal14.8g25.2g1g1.8g
Valittu annoskoko249g96kcal7.4g12.6g0.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna125g48kcal3.7g6.3g0.3g0.5g
Arvot/100g100g38kcal3g5.1g0.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075