Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g79g95kcal14.2g1.3g3.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.2g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 53g14kcal1.7g1.6g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g35g119kcal8.8g0g9.1g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g4.4g15kcal0.7g0g1.3g0g
Lohkoperunat, Rainbow70g91kcal1.4g15.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana499g768kcal54.6g41.8g41.8g0.2g
Valittu annoskoko249g384kcal27.3g20.9g20.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna125g192kcal13.7g10.5g10.5g0.1g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054