Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ahven 39g33kcal6.6g0g0.7g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g26g31kcal0.9g0.9g2.6g0g
Kalaliemikuutio 1.1g3.5kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana499g219kcal17.4g20.4g7.2g1.8g
Valittu annoskoko249g110kcal8.7g10.2g3.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna125g55kcal4.4g5.1g1.8g0.5g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622