Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 93g71kcal1.7g14.4g0.2g0.9g
Lanttu 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana 25g8.1kcal0.2g1.4g0g0.6g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g3g16kcal0g0g1.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g313kcal16.8g35.4g10g3.6g
Valittu annoskoko250g156kcal8.4g17.7g5g1.8g
Annoskoko puolitettuna125g78kcal4.2g8.9g2.5g0.9g
Arvot/100g100g63kcal3.4g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877