Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g42g14kcal0.5g2g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g313kcal25g22.4g12.2g1.6g
Valittu annoskoko250g157kcal12.5g11.2g6.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna125g78kcal6.3g5.6g3.1g0.4g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571