Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 29g119kcal0g29.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.5g0.4g1g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Mustikka metsä- 79g35kcal0.4g5g0.5g2.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki56g32kcal4.8g2.8g0.1g0g
Kaurahiutale 9g34kcal1.3g5.1g0.7g0.9g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana499g1037kcal25.6g125.8g44.4g9g
Valittu annoskoko250g519kcal12.8g62.9g22.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna125g259kcal6.4g31.5g11.1g2.3g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235271