Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha932g1546kcal177g0g93.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl699g210kcal32.1g13.3g2.1g11.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)280g755kcal83.8g0g47.5g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g582g873kcal9.3g20.4g87.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4984g6768kcal604.4g67.4g460.2g22.4g
Valittu annoskoko2492g3384kcal302.2g33.7g230.1g11.2g
Annoskoko puolitettuna1246g1692kcal151.1g16.9g115.1g5.6g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667