Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 351g666kcal95.2g0g31.6g0g
Tonnikala vedessä 351g367kcal78.8g0g5.3g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g410g172kcal40.1g1.6g0.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g47g30kcal1.6g0.1g11.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki585g328kcal49.7g29.2g1.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g468g1217kcal140.4g9.4g70.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g117g702kcal28.1g7.7g63.2g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]140g562kcal29.5g0g49.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4984g8168kcal929.2g113.6g465.4g0.2g
Valittu annoskoko2492g4084kcal464.6g56.8g232.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna1246g2042kcal232.3g28.4g116.4g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716