Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 216g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.1g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g432g1551kcal34.6g340.3g2.2g7.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g12g30kcal0.7g1g2.5g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell540g583kcal129.6g0g2.7g0g
Pesto rosso79g228kcal3.3g4.1g22g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g65g49kcal1.4g9.4g0.6g0g
Findus thai wokkivihannekset540g135kcal6.5g21.6g2.7g16.2g
Vesi, vesijohtovesi 540g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g49g53kcal0.6g12.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4984g5522kcal353.4g777g95.6g47g
Valittu annoskoko2492g2761kcal176.7g388.5g47.8g23.5g
Annoskoko puolitettuna1246g1381kcal88.4g194.3g23.9g11.8g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823