Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 119g89kcal15.6g1.3g0.5g8.2g
Vesi, vesijohtovesi 595g0kcal0g0g0g0g
Öljy143g1286kcal0g0g142.9g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1084g3718kcal110.4g758.6g13g37.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g57g59kcal4.5g9.3g0.3g1.1g
Parmesaaniraaste, Tesco476g1858kcal157.2g0g135.3g0g
Basilika, kuivattu 7.1g18kcal1g1.5g0.3g2.9g
Timjami 2.4g6.7kcal0.2g0.6g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g14070kcal577.8g1542.6g585g102g
Valittu annoskoko2496g7035kcal288.9g771.3g292.5g51g
Annoskoko puolitettuna1248g3518kcal144.5g385.7g146.3g25.5g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141906