Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 214g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 295g966kcal31.1g178.8g6.5g29.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g321g1125kcal19.3g244.2g5.5g6.4g
Vesi, vesijohtovesi 536g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1071g354kcal35.4g52.5g0g0g
Oivariini, 60 (100g)54g295kcal0.5g0.5g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g5478kcal172.6g952g88.2g71.2g
Valittu annoskoko2496g2739kcal86.3g476g44.1g35.6g
Annoskoko puolitettuna1248g1370kcal43.2g238g22.1g17.8g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336