Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 300g1635kcal2.7g1.5g182.9g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Raparperi pakastettu700g217kcal4.9g38.5g0.7g9.8g
Fariinisokeri100g406kcal0g99.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g11540kcal208.2g1555.6g480.8g47g
Valittu annoskoko2496g5770kcal104.1g777.8g240.4g23.5g
Annoskoko puolitettuna1248g2885kcal52.1g388.9g120.2g11.8g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225875