Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g72g155kcal9.9g15.5g6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g400g1120kcal76g0.1g88g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g44g46kcal3.5g7.2g0.3g0.9g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Basilika, tuore 16g4.3kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Timjami, annos 3g12g25kcal1.1g3.2g0.9g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g5069kcal211.6g165.4g385.8g45.8g
Valittu annoskoko2496g2534kcal105.8g82.7g192.9g22.9g
Annoskoko puolitettuna1248g1267kcal52.9g41.4g96.5g11.5g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407