Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)239g301kcal26.3g0.7g21.5g0g
Sokeri 407g1651kcal0g406.3g0g0g
Rypsiöljy 287g2539kcal0g0g287.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 638g115kcal3.6g15.9g2.6g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 574g1970kcal58.5g401.9g6.9g20.1g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.2g12kcal0.1g2.5g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.6g0g0g
Rusina 191g560kcal5.4g115g1g18.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g128g766kcal30.6g8.4g68.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g15984kcal250.6g1938.6g776.2g86.6g
Valittu annoskoko2496g7992kcal125.3g969.3g388.1g43.3g
Annoskoko puolitettuna1248g3996kcal62.7g484.7g194.1g21.7g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310097