Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 1498g1622kcal118.3g244.1g9g31.4g
Hunaja399g1338kcal4g327.5g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore300g75kcal0g27g0g0.3g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g300g2696kcal0g0g299.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g11461kcal244.6g1197.2g617g63.4g
Valittu annoskoko2496g5730kcal122.3g598.6g308.5g31.7g
Annoskoko puolitettuna1248g2865kcal61.2g299.3g154.3g15.9g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384