Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g1597g2236kcal239.6g47.9g145.4g1.6g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g499g699kcal15g10g64.9g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g399g639kcal12g16g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g7149kcal533.2g147.8g540.4g3.2g
Valittu annoskoko2496g3574kcal266.6g73.9g270.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna1248g1787kcal133.3g37g135.1g0.8g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070