Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl12g108kcal0g0g12g0g
Punajuuri 1504g577kcal15g103.7g3g37.6g
Hunaja 30g99kcal0.2g24.3g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g541g1624kcal113.7g5.4g113.7g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 132g17kcal1.5g1.3g0.3g1.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g126g19kcal1.3g2.5g0.3g1.8g
Pinjansiemenet, Parrots150g932kcal43.6g19.5g82.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g6753kcal350.6g313.4g424g92.6g
Valittu annoskoko2496g3376kcal175.3g156.7g212g46.3g
Annoskoko puolitettuna1248g1688kcal87.7g78.4g106g23.2g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252