Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 666g225kcal20.4g32.6g0.7g0g
Ruokasuola jodioitu 8.7g0.2kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Sokeri 113g459kcal0g113.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.5g3g0.3g1.4g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g29g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1331g4568kcal135.7g932g16g46.6g
Margariini 80 % laktoositon 233g1630kcal1.5g0g183.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g14110kcal343.8g2162g423.8g96g
Valittu annoskoko2496g7055kcal171.9g1081g211.9g48g
Annoskoko puolitettuna1248g3528kcal86g540.5g106g24g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250