Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g563g158kcal3.4g33.5g1.1g14.1g
Peruna, vanha, kuorittu 338g257kcal6.3g52.3g0.7g3.4g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)23g52kcal4.1g2.9g2.6g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)113g529kcal13.5g8.1g49.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4995g2139kcal60g215.6g110g42g
Valittu annoskoko2498g1070kcal30g107.8g55g21g
Annoskoko puolitettuna1249g535kcal15g53.9g27.5g10.5g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704