Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g7.5g13kcal0.8g0.2g1g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g13g4.4kcal0.3g0.6g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)5g8.3kcal0.2g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g51kcal2.6g2g3.8g0g
Valittu annoskoko25g26kcal1.3g1g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal0.7g0.5g1g0g
Arvot/100g100g102kcal5.2g4g7.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206