Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.8kcal1.3g0.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g58kcal4.4g5.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko25g29kcal2.2g2.8g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal1.1g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g115kcal8.8g11.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747