Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.2g2.9kcal0.4g0.3g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.5g0.1kcal0g0g0g0.4g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g1g6kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Kauralese 2.6g9kcal0.5g1.2g0.2g0.5g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.6g16kcal0.5g0.2g1.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%6.3g14kcal1.8g0.2g0.8g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g116kcal8.4g4.4g7g2g
Valittu annoskoko25g58kcal4.2g2.2g3.5g1g
Annoskoko puolitettuna13g29kcal2.1g1.1g1.8g0.5g
Arvot/100g100g233kcal16.8g8.8g14g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658