Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka8.3g14kcal1.7g0g0.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g4.2g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g2.1g5.4kcal0.3g0g0.5g0g
Tomaattimurska 10g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g50kcal4.4g1.8g2.8g0.4g
Valittu annoskoko25g25kcal2.2g0.9g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1.1g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g99kcal8.8g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570