Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)3g7kcal0.3g0g0.6g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 3.8g6.1kcal1.1g0g0.2g0g
Lihapullat saarioinen1.3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Hapankaali 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoni, paistettu 1.3g6.4kcal0.2g0g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g53kcal4g1.6g3.2g0.6g
Valittu annoskoko25g27kcal2g0.8g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal1g0.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g105kcal7.9g3.2g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351