Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g6.3g24kcal0g6.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Raparperi 6.3g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g59kcal0g14g0g0.6g
Valittu annoskoko25g29kcal0g7g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal0g3.5g0g0.2g
Arvot/100g100g117kcal0g27.8g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731