Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g10g25kcal1g0.8g1.8g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl2.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)6.8g11kcal0.2g0.2g1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g87kcal2.8g2.8g6.8g0g
Valittu annoskoko25g44kcal1.4g1.4g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna13g22kcal0.7g0.7g1.7g0g
Arvot/100g100g174kcal5.6g5.6g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523