Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g8.4g5.5kcal1g0.4g0g0g
Soijajauho rasvainen 1.5g6.9kcal0.5g0.3g0.3g0.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.8g2.7kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.8g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.8g5.7kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Oltermanni, perinteinen4.2g15kcal1.1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g112kcal8g2.8g7.6g1.8g
Valittu annoskoko25g56kcal4g1.4g3.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal2g0.7g1.9g0.5g
Arvot/100g100g226kcal16.1g5.6g15.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603