Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona10g7kcal1.3g0.4g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl5.2g19kcal1.5g0g1.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.5g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.8g5.5kcal0.2g1g0g0.3g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.6g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g83kcal7.6g3.4g4g1.8g
Valittu annoskoko25g41kcal3.8g1.7g2g0.9g
Annoskoko puolitettuna13g21kcal1.9g0.9g1g0.5g
Arvot/100g100g165kcal15.1g6.8g8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101