Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu9g3.8kcal0g0.9g0g0.2g
Raparperi 6.3g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g7.8g31kcal0g7.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g73kcal0g17.8g0g0.6g
Valittu annoskoko25g36kcal0g8.9g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal0g4.5g0g0.2g
Arvot/100g100g145kcal0g35.5g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970