Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g19g18kcal1.5g2.6g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g73kcal3.2g6.2g3.8g3g
Valittu annoskoko25g37kcal1.6g3.1g1.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna13g18kcal0.8g1.6g1g0.8g
Arvot/100g100g147kcal6.4g12.4g7.6g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678