Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,34.9g3.2kcal0.5g0.2g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)2.4g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit3.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g3.9g7.2kcal0.9g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g111kcal4.6g4.6g8.2g0.4g
Valittu annoskoko25g56kcal2.3g2.3g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g28kcal1.2g1.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g225kcal9.3g9.3g16.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245