Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl7g2.1kcal0.3g0.1g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)2.8g7.6kcal0.8g0g0.5g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g5.8g8.8kcal0.1g0.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g68kcal6g0.6g4.6g0.2g
Valittu annoskoko25g34kcal3g0.3g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1.5g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g136kcal12g1.2g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667