Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g9g12kcal0.3g0.4g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g42kcal1g2.4g3.2g0.8g
Valittu annoskoko25g21kcal0.5g1.2g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.3g0.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g84kcal2g4.8g6.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015