Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 5.3g17kcal0.4g3g0.2g0.5g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g2.5g3.9kcal0.6g0g0.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 2.5g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g3.5g11kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g110kcal7g6g6g1g
Valittu annoskoko25g55kcal3.5g3g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal1.8g1.5g1.5g0.3g
Arvot/100g100g220kcal13.9g12g12g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568