Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g9g2.2kcal0.1g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Katkarapu 8.5g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g54kcal2.8g1.4g3.6g0g
Valittu annoskoko25g27kcal1.4g0.7g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal0.7g0.4g0.9g0g
Arvot/100g100g107kcal5.6g2.8g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528