Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.4g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 4.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g3g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g2.4g3.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g36kcal2.2g1.2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko25g18kcal1.1g0.6g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.6g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g73kcal4.4g2.4g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401