Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g11g2.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska Eldorado5.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g2.1g6kcal0.7g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g38kcal3.8g1.6g1.6g0.8g
Valittu annoskoko25g19kcal1.9g0.8g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g10kcal1g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763