Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g2.9g18kcal0.6g0.2g1.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)7.8g20kcal2g0.1g1.3g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli2.9g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g2g2.1kcal0.4g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g2.9g6.3kcal0.7g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g110kcal9g1.4g7.4g0g
Valittu annoskoko25g55kcal4.5g0.7g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal2.3g0.4g1.9g0g
Arvot/100g100g220kcal17.9g2.8g14.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104