Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)10g12kcal2.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.6g4.4kcal0g0g0.5g0g
Sipulikuutiot rainbow2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)5.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Punaviini 3.9g2.8kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g46kcal4.8g1.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko25g23kcal2.4g0.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1.2g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g92kcal9.6g2.8g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351