Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g5g14kcal1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g91kcal8g2.6g5.2g0.2g
Valittu annoskoko25g46kcal4g1.3g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal2g0.7g1.3g0.1g
Arvot/100g100g182kcal15.9g5.2g10.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233