Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)7.2g16kcal1.4g0g1.2g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)7g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g5.4g18kcal0.7g3.4g0.2g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g77kcal4.6g8.4g3g1.2g
Valittu annoskoko25g39kcal2.3g4.2g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal1.2g2.1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g152kcal9.1g16.6g5.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786