Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g9g12kcal2g0g0.7g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)9g6.6kcal1.1g0.3g0.1g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g4.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g55kcal6.4g2.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko25g28kcal3.2g1.2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1.6g0.6g0.7g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.7g4.8g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958