Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Paprika keltainen 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli4.7g14kcal0.2g0.2g1.4g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g48kcal0.6g1.6g4.4g0.2g
Valittu annoskoko25g24kcal0.3g0.8g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal0.2g0.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.2g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716